Yksilöpsykoterapia

Tarjoamme yksilöpsykoterapiaa Oulussa ja Ylivieskassa.

Yksilöpsykoterapia

Elämän erilaisissa haasteissa olet tervetullut pohtimaan elämäntilannettasi psykoterapeuttiemme kanssa. Ammattitaitoiset psykoterapeuttimme auttavat sinua löytämään voimavarasi ja vahvuutesi, sekä havainnoimaan oman mielen ja kehon reaktioita eri vuorovaikutustilanteissa.

Tarjoamme yksilöterapiaa Oulussa ja Ylivieskassa. Myös etävastaanotot onnistuvat. Terapeuttimme ovat laillistettuja psykoterapeutteja, joiden ammattitaitoon voit luottaa. Psykoterapeuttimme ovat KELA:n hyväksymiä palveluntuottajia, joten sinulla on mahdollisuus hakea KELA:n tukemaa terapiaa. Huomioithan, että vain osalla terapeuteistamme on mahdollisuus tarjota KELA:n tukemaa yksilöterapiaa. Terapiaan voi tulla myös omakustanteisesti.

Psykoterapeutit, jotka tarjoavat KELA:n tukemaa yksilöpsykoterapiaa

Pääset terapeutin profiiliin klikkaamalla terapeutin nimeä.

Vuokko Sinko

Olen kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan suuntautunut psykoterapeutti. Terapiasuhteessa pidän hyvin tärkeänä luottamuksen syntymistä terapeutin ja asiakkaan välillä. Työote on aktiivinen ja työskentely tavoitteisiin tähtäävää yhdessätyöskentelyä.

Riitta Kotimäki

Yksilötyöskentely on vahvuuteni ja tavoitteeni psykoterapeuttina on tukea asiakkaan omaa kykyä löytää ratkaisuja elämänsä haasteisiin ja auttaa asiakasta löytämään omat voimavaransa.  Olen kuunteleva, läsnäoleva ja reflektoiva terapeutti.

Valtter Koivumäki 

Työotteeni on arvoja ja itselle tärkeitä asioita tarkasteleva sekä vahvuuksia ja voimavaroja huomioiva. Skeematerapeuttinen työskentely on myös minua kiinnostava.

Aaro Pelkonen

Masennus, psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentely on ollut vuosikymmenten ajan osa työtäni. Kokemukseni mukaan jokainen yksilö, parisuhde ja perhe voi hyötyä psykoterapiatyöskentelystä.

Psykoterapeutit, jotka tarjoavat omakustanteista yksilöpsykoterapiaa

Pääset terapeutin profiiliin klikkaamalla terapeutin nimeä.

Sini Matilainen

Elämän haasteiden kohdatessa tarjoan psykoterapiapalveluita perheille, pariskunnille ja yksilöille. Yhdessä voimavaroja vahvistaen rakennamme ymmärrystä tilanteesta ja tapahtumista.

Riitta Kauvanto

Terapeuttina olen kuunteleva, empaattinen ja osallistuva. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaat tulevat kuulluiksi ja ymmärretyiksi. Yhteinen ymmärrys luo pohjan terapiaistunnoille ja terapian onnistumiselle.

Ritva Huusko 

Terapeuttina olen keskusteleva ja reflektoiva. Työotteeni on voimavarakeskeinen sekä integratiivinen, jossa yhdistyy erilaisten terapiasuuntausten osia. Tavoitteena on että terapia on asiakkaiden tarpeisiin sopiva, etsimme yhdessä työskennellen helpotusta tilanteeseen.