Pariterapia

Pariterapia Oulu ja Järvenpää

Pariterapia

Pariterapia auttaa tukemaan ja vahvistamaan parisuhdetta. Pariterapiassa käydään läpi pariskunnan kanssa heidän historiaansa, asioita jotka vaikuttavat tähän hetkeen. Pohditaan parisuhteen haastavimpia hetkiä ja mietitään ratkaisuja ongelmakohtiin. Pariterapia on prosessi, joka etenee kohti tavoitetta, joka määritellään yhdessä ensimmäisten käyntien aikana.

Pariterapiaa voi miettiä myös tilanteissa, joissa eroatte. Pariterapian parhaat vaikutukset löytyvät tietenkin silloin, kun pariskunta on päättänyt työskennellä yhteisen tulevaisuuden eteen. Parisuhteessa jaetaan elämä toisen ihmisen kanssa, jolloin sen on myös oltava molemmille osapuolille rakastava, hyvä ja turvallinen.

Elämän erilaisissa haasteissa olette tervetulleita pohtimaan elämäntilannettanne psykoterapeuttiemme kanssa. Ammattitaitoiset psykoterapeuttimme auttavat teitä löytämään voimavaranne ja vahvuutenne, sekä havainnoimaan oman mielen ja kehon reaktioita eri vuorovaikutustilanteissa. Opitte toimimaan vuorovaikutustilanteissa toista kunnioittaen sekä ymmärtämään toisianne paremmin.

Tarjoamme pariterapiaa Oulussa ja Ylivieskassa. Myös etävastaanotot onnistuvat. Terapeuttimme ovat laillistettuja psykoterapeutteja, joiden ammattitaitoon voitte luottaa. Psykoterapeuttimme ovat KELA:n hyväksymiä palveluntuottajia. KELA:n korvaamaa pariterapiaa voi hakea, vaikka parisuhteessa ei olisikaan kriisi päällä. Voit lukea lisää KELA:n korvaaman paripsykoterapian hakemisesta täältä: https://www.terapeuttitalo.com/miten-hakea-kelan-korvaamaa-paripsykoterapiaa/. Terapiaan voi tulla myös omakustanteisesti.

Psykoterapeutit, jotka tarjoavat KELA:n tukemaa paripsykoterapiaa

Pääset terapeutin profiiliin klikkaamalla terapeutin nimeä.

Sini Matilainen

Elämän haasteiden kohdatessa tarjoan psykoterapiapalveluita perheille, pariskunnille ja yksilöille. Yhdessä voimavaroja vahvistaen rakennamme ymmärrystä tilanteesta ja tapahtumista.

Riitta Kauvanto

Terapeuttina olen kuunteleva, empaattinen ja osallistuva. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaat tulevat kuulluiksi ja ymmärretyiksi. Yhteinen ymmärrys luo pohjan terapiaistunnoille ja terapian onnistumiselle.

Aaro Pelkonen

Masennus, psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentely on ollut vuosikymmenten ajan osa työtäni. Kokemukseni mukaan jokainen yksilö, parisuhde ja perhe voi hyötyä psykoterapiatyöskentelystä.

Psykoterapeutit, jotka tarjoavat omakustanteista paripsykoterapiaa

Pääset terapeutin profiiliin klikkaamalla terapeutin nimeä.

Ritva Huusko

Terapeuttina olen keskusteleva ja reflektoiva. Työotteeni on voimavarakeskeinen sekä integratiivinen, jossa yhdistyy erilaisten terapiasuuntausten osia. Tavoitteena on että terapia on asiakkaiden tarpeisiin sopiva, etsimme yhdessä työskennellen helpotusta tilanteeseen.