Terapeuttitalo oy

Terapeuttitalo on matalan kynnyksen psykoterapia- ja mielenterveyspalveluihin erikoistunut yritys. Työskentelemme kanssasi sinun ja läheistesi paremman huomisen eteen. Psykoterapeuttimme ovat terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on laaja-alaista erikoisosaamista mm. ahdistuneisuuden, masennuksen, traumojen, perhe- ja parisuhdeongelmien sekä riippuvuuksien hoidosta.

Terapeuttitalo on Oululainen yritys, joka perustettiin vuonna 2014. Terapeuttitalon visio on tuottaa ja tarjota mielenterveys- ja hyvinvointipalvelut yksilöille, perheille ja pariskunnille mahdollisimman helposti saataviksi, jotta apua tarvitseva löytäisi palvelut nopeasti ja vaivattomasti yhdestä paikasta.

Toimimme ammattilaisina vuorovaikutuksellisessa yhteistyössä asiakkaan määrittämien tavoitteiden saavuttamiseksi. Moniammatillisuus, mahdollisuus etsiä joukostamme juuri oikeanlainen osaaja sinun avuksesi – vastaanotto on rakennettu kokonaisvaltaista hoitoasi silmälläpitäen. Meiltä löydät yksilö-, pari- ja perhepsykoterapeutit, lyhytterapeutit sekä työnohjaajat.

Meille pääset ilman pitkää jonottamista tai asiantuntijan etsimistä KELA:n palveluntuottajalistoilta – työntekijämme (psykoterapeutit) ovat KELA:n palveluntuottajia. Ajan voit varata myös omakustanteisesti. Jos haluat tietää lisää palveluistamme, ota yhteyttä toimipisteistä vastaaviin psykoterapeutteihimme.