Auttava puhelin

Auttava puhelin

Auttavan puhelimen numero on 0600 418778

(hinta 2,25€ +pvm/mpm / min.)

Auttavaan puhelimeen voit soittaa ja puhua terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa. Auttava puhelin auttaa sinua äkillisen kriisin tai jo pitempään jatkuneen pahan olon käsittelemisessä. Puhelun aikana voit purkaa ajatuksia ja tunteitasi terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa. Voitte miettiä hoidontarvetta jatkolle tai voit soittaa vain yhden kerran.

Auttava puhelin on mahdollisuus tavoittaa nopeasti henkilö, jolle purkaa asioita. Puhelun hinta on 2,25€ (+pvm/mpm) / min. Tuntihinta on sama kuin terapiahinnastossamme 60 min. eli 135€. Puhelun pituuden päätät sinä.

Auttava puhelin palvelee kaikkialla Suomessa asuvia. Työntekijämme ovat Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattilaisia, joiden ammattitaitoon voitte luottaa. Auttava puhelin on omakustanteinen, eikä siihen voi saada KELA:n tukea.

Vastaamme puheluihin klo 09-21 välillä. Mikäli puheluusi ei pystytä vastaamaan heti ensimmäisellä soittoyrityksellä, soitathan uudelleen. 

 

Terveydenhuollon ammattilaiset, jotka voivat vastata puhelimeen

0600 418778 (2,25€ + pmp/mpm / min.)

 

Vuokko Sinko

Elämän haasteiden kohdatessa tarjoan psykoterapiapalveluita yksilöille. Työtapani on kuunteleva, empaattinen ja rohkaiseva. Koulutus kognitiivinen psykoterapeutti.

Juulia Matinolli 

Olen taitava kuuntelija ja auttaja asioiden nimeämisessä ja vaikeista asioista puhumisessa. Minulla on koulutuksena lähihoitaja.

Ritva Huusko

Terapeuttina olen keskusteleva ja reflektoiva. Työotteeni on voimavarakeskeinen sekä integratiivinen, jossa yhdistyy erilaisten terapiasuuntausten osia. Tavoitteena on että terapia on asiakkaiden tarpeisiin sopiva, etsimme yhdessä työskennellen helpotusta tilanteeseen.

Riitta Kotimäki

Terapeuttina olen keskusteleva ja kuunteleva. Työotteeni on ratkaisukeskeinen ja olen yksilöpsykoterapeutti.