Terapiapalvelut

Tarjoamme psykoterapiaa Järvenpäässä, Oulussa sekä Ylivieskassa. Osa terapeuteistamme toimivat myös etävastaanotoilla. Psykoterapiapalveluitamme ovat yksilöpsykoterapia, pariterapia ja perheterapia. Etsi itsellesi sopiva terapeutti, ja ota yhteyttä.

Riitta Kauvanto

Riitta Kauvanto

Terapeuttina olen keskusteleva ja reflektoiva. Työotteeni on voimavarakeskeinen sekä integratiivinen, jossa yhdistyy erilaisten terapiasuuntausten osia. Tavoitteena on että terapia on asiakkaiden tarpeisiin sopiva, etsimme yhdessä työskennellen helpotusta tilanteeseen.

lue lisää
Hanna Verkasalo

Hanna Verkasalo

Opiskelen perhe- ja paripsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Tarjoan perheille sekä pariskunnille koulutuspsykoterapiaa. Yksilökäynnit ovat myös mahdollisia.

lue lisää
Katriina Sipilä

Katriina Sipilä

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Ihmisenä olen empaattinen, rauhallinen ja aidosti välittävä. Terapiasuhteessa pidän tärkeänä asiakkaan ja terapeutin välistä hyvää vuorovaikutusta. Jokaisen ihmisen elämä on ainutkertainen ja arvokas ja haluan olla asiakkaan terapiaprosessissa tukena yhdessä pohtimassa elämän haasteita.

lue lisää
Riitta Kotimäki

Riitta Kotimäki

Olen yksilöpsykoterapeutti, joka on suuntautunutnut ratkaisu- eli voimavarakeskeisyyteen. Pohjakoulutukseni on psykiatrinen sairaanhoitaja.

lue lisää
Ritva Huusko

Ritva Huusko

15.5.-31.8.2023 vain etäaikoja. Varaa aikasi Oulun toimipisteen kalenterista. Terapeuttina olen keskusteleva ja reflektoiva. Työotteeni on voimavarakeskeinen sekä integratiivinen, jossa yhdistyy erilaisten terapiasuuntausten osia. Tavoitteena on että terapia on asiakkaiden tarpeisiin sopiva, etsimme yhdessä työskennellen helpotusta tilanteeseen.

lue lisää
Vuokko Sinko

Vuokko Sinko

Ei vapaita asiakaspaikkoja. Terapiasuhteessa pidän hyvin tärkeänä luottamuksen syntymistä terapeutin ja asiakkaan välillä.
Työote on aktiivinen ja työskentely tavoitteisiin tähtäävää yhdessätyöskentelyä.
Terapeutin ja asiakkaan välistä suhdetta voi luonnehtia yhteistyösuhteeksi ja terapeuttia kanssakulkijaksi terapiasuhteen aikana.

lue lisää
Sini Matilainen

Sini Matilainen

Olen perhe- ja paripsykoterapeutti (Valvira, Kela) ja pohjakoulutukseltani sosionomi (AMK). Opiskelen lasten ja nuorten traumapsykoterapeutiksi (2022-2025) ja tarjoan myös koulutuspsykoterapiaa tästä viitekehyksestä käsin lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.

lue lisää
Aaro Pelkonen

Aaro Pelkonen

Masennus, psykoosisairaudet, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentely on ollut vuosikymmenten ajan osa työtäni. Kokemukseni mukaan jokainen yksilö, parisuhde ja perhe voi hyötyä psykoterapia työskentelystä.

lue lisää
Valtter Koivumäki

Valtter Koivumäki

Työtaustaa sairaanhoitajana minulta löytyy lastenpsykiatrian osastolta reilusti yli vuosikymmenen ajalta. Olen työskennellyt […]

lue lisää

Hinnasto

Yksilöterapia

45 min. 87€


KELA -korvauksen jälkeen 29,40€

Koulutuspsykoterapia 45€ (ei Kela -korvattavuutta)

Yksilö-, pari-, perheterapia

60 min. 102€


Yksilöpsykoterapia KELA -korvauksen jälkeen 44,40€

Pari- ja perheterapia KELA -korvauksen jälkeen 38,09€

Koulutuspsykoterapia 60€ (ei Kela -korvattavuutta)

Yksilö-, pari- ja perheterapia

90 min. 147€
90 min. yksilöpsykoterapia Kela -korvauksella on 2×45 min. 174€


Yksilöpsykoterapia KELA -korvauksen jälkeen 58,80€

Pari- ja perheterapia KELA -korvauksen jälkeen 51,13€

Koulutuspsykoterapia 80€ (ei Kela -korvattavuutta)