Terapeuttitalon koulutukset

Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa laadukkaita koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille, terapeuteille sekä asiakkaillemme. Seuraa ilmoittelua, päivitämme koulutuskalenteria. Koulutukset järjestetään os. Kirkkokatu 52, uudessa toimitilassame. Koulutuksiin ja luentoihin sisältyy aina kahvi/tee. 

Terapeuttitalon yhteiset koulutusillat

Järjestämme lyhyitä iltakoulutuksia ajankohtaisista aiheista sekä sote alalla työskenteleville että aiheista muuten kiinnostuneille. Lukuvuoden 2019-2020 luentolukujärjestys päivittyy vähitellen tälle sivulle. 

Ke 6.11.2019 klo 18-20 Kriisin aikaisen seksuaalisuuden tukeminen
Miten elämän ja parisuhteen kriisit vaikuttavat yksilön seksuualisuuden kokemukseen ja miten seksuaalisuutta voi tukea kriisien aikana. Luennoitsija seksuaaliterapeutti Tuula Lähtevänoja.
Ilmottautumiset tästä linkistä.
Hinte 20€/hlö

Ti 15.10.2019 klo 18-20 Vapaudu rakastamaan parisuhteessa
Tule kuulemaan, mitkä asiat auttavat säilyttämään rakkauden parisuhteessa raikkaana ja elävänä, vuosia ja vuosikymmeniä. Luennoitsija perhepsykoterapeutti Ritva Huusko.
Ilmottautuminen tästä linkistä.
Hinta 20€/hlö

Ke 28.8.2019 luentoon ilmottaudut kätevimmin tästä linkistä
Kirjoita yhteydenottopyyntöön mihin koulutukseen/luentoon haluat ilmottautua ja vahvistamme ilmottautumisen sinulle sähköpostitse. Laskun lähtetys tapahtuu yhtä lailla sähköpostin välityksellä ennen tapahtumaa. Laskun tulee olla maksettuna tapahtumaan saapuessasi.

Ke 28.8.2019 klo 17-19 Viha vai kulttuurinen toimintamalli? Lähisuhdeväkivalta perheissä ja suvuissa. 
Talven luentosarjan aloitamme näinkin rankalla aiheella. Mukaan mahtuu max 36 osallistujaa. Luennon hinta on 40€.

Luennoitsijat:
FM Sirpa Koskela. Sirpalla on 20 vuoden kokemus poliisin työstä ja FM gradunsa hän teki kunniväkivallasta. VIimeiset vuodet hän on työskennellyt lähisuhdeväkivallan tutkijana ja ennaltaehkäisevässä työssä. Sirpa tarkastelee aihetta sekä poliisin työkokemuksella että uskontotieteen näkökulmista. Lähisuhdeväkivalta ja kunniaväkivalta ovat Sirpa vankkaa osaamisaluetta.

Perhepsykoterapeutti Ritva Huusko. Ritvalla on vuosien kokemus perhepsykoterapeutin työstä. Psykiatrinen hoitotyö, kotisairaanhoito, päihdeperhekuntoutus, neuvolan perheterapiatyö ja nykyinen työ perhepsykoterapian yksityisenä palveluntuottajana luovat tarkastelukulmia luentoon. Väkivallasta selviytyminen ja selviytymisen haasteet ovat Ritvan luennon keskiössä.

Keskiviikkoisin 25.9., 30.10., 28.11. klo 9-11 Työnohjauksellinen ja voimavarakeskeinen  kolmen kerran prosessivalmennus Sote-alan toimijoille, esimiehille ja yrittäjille. Hinta 380€ +alv. kolmen kokoontumiskerran prosessivalmennukselle. 
Sisältö:
1. Esimies ja johtamistyön haasteet ja jaksaminen tänään.
2. Omat voimavarat ja vahvuudet käyttöön itsesi ja muiden johtamisessa.
3.Työnohjauksellinen ja vertaistuellinen keskustelu sote-alan teemoista (teemat voivat olla ryhmän toiveista nousevia).

Prosessin valmentajana ja ohjaajana toimii työhyvinvointivalmentaja, Yamk sh/toiminnanjohtaja, voimavarakeskeiseen työnohjaukseen erikoistuva Soile Punkari.
Ilmottautuminen tästä linkistä – kirjoita viesti osioon, mihin koulutukseen/luentoon olet osallistumassa.