Viisi askelta ulos suorittamisen oravanpyörästä

Viisi askelta ulos suorittamisen oravanpyörästä. Elämässä voi tulla eteen hetkiä, jolloin tuntuu siltä, että olemme jumissa loputtomassa suorittamisen oravanpyörässä. Työ, perhe, harrastukset ja sosiaaliset velvoitteet voivat kaikki vaatia aikaamme ja energiaamme, jättäen meidät uupuneiksi ja tyytymättömiksi.

Onneksi on olemassa keinoja, joilla voimme hypätä pois tästä pyörästä ja löytää tasapainon elämäämme. Tässä viisi askelta, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

1. Tunnista suorittamisen tarpeesi
2. Priorisoi ja delegoi
3. Ota aikaa itsellesi
4. Aseta realistisia tavoitteita
5. Harjoittele tietoista läsnäoloa

Tunnista suorittamisen tarpeesi

Ensimmäinen askel on tunnistaa, miksi tunnet tarvetta suorittaa jatkuvasti. Onko se paine yhteiskunnalta, perheeltäsi, vai kenties sisäinen tarve todistaa oma arvosi? Kun ymmärrät motiivisi, voit alkaa työstää niitä ja asettaa terveellisempiä rajoja itsellesi.

Muista, että elämä ei ole kilpailu. Se on matka, josta on tarkoitus nauttia. Kun opit tunnistamaan ja asettamaan omat rajasi, voit löytää tasapainon ja elää täyttä elämää ilman jatkuvaa suorittamisen painetta.

Priorisoi ja delegoi

Et voi tehdä kaikkea, eikä sinun tarvitsekaan. Tee lista tehtävistäsi ja priorisoi ne tärkeysjärjestykseen. Opettele sanomaan ”ei” asioille, jotka eivät ole tärkeitä tai jotka eivät tuo sinulle iloa. Delegoi tehtäviä muille, kun se on mahdollista, ja muista, että on okei pyytää apua.

Ota aikaa itsellesi

Varaa kalenteristasi aikaa itsellesi. Tämä voi olla meditaatiota, kävelyä luonnossa, harrastusta, josta nautit, tai vain hiljaisuutta ja lepoa. Tärkeää on, että annat itsellesi luvan rentoutua ja nauttia juuri käsillä olevasta hetkestä. Kun olet vapaa syyllisyyden tunteesta ja nautit käsillä olevasta hetkestä, akkusi pääsevät latautumaan.

Jos sinulla on tunne, että omalla ajallasi olet väärässä paikassa ja sinun pitäisi olla toisaalla suorittamassa jotain muuta, se on varoitusmerkki, jota et voi ohittaa. Tämä on nimittäin ajatusmalli, joka johtaa ajan myötä uupumukseen. Etenkin silloin sinun tulee opetella ottamaan levollista, hyvän mielen aikaa itsellesi.

Aseta realistisia tavoitteita

Aseta itsellesi realistisia tavoitteita ja muista, että täydellisyys on saavuttamaton päämäärä. Tavoitteiden tulisi olla saavutettavissa ja niiden tulisi tukea hyvinvointiasi, ei heikentää sitä. Juhli pieniäkin saavutuksiasi, sillä ne ovat askeleita kohti suurempia tavoitteita.

Harjoittele tietoista läsnäoloa

Opettele olemaan läsnä hetkessä ja nauttimaan pienistä asioista. Tietoinen läsnäolo auttaa sinua tunnistamaan, milloin olet alkamassa liukua takaisin suorittamisen oravanpyörään, ja antaa sinulle työkalut pysäyttää se. Harjoittele mindfulnessia, kirjoita päiväkirjaa tai kokeile hengitysharjoituksia.

Nämä askeleet voivat auttaa sinua löytämään uuden suunnan ja pääsemään pois suorittamisen oravanpyörästä. Muista, että jokainen askel on edistystä ja että täydellisyyden tavoittelu voi estää sinua näkemästä edistymistäsi. Ole armollinen itsellesi ja juhli jokaista pientä voittoa matkallasi kohti tasapainoisempaa ja tyydyttävämpää elämää.

Muutos tuntuu vaikealta tehdä yksin – et tiedä miten pääsisit alkuun

Jos sinusta tuntuu, että muutosta on vaikea tehdä yksin, et tiedä miten ja mistä aloittaa. Kaipaat muutosta, ehkä jo olet ottanut askelia sitä kohti, mutta seuraavan askeleen ymmärtäminen tai ottaminen tuntuu haasteelliselta. Jos tilanteesi on tämä, Omanarvontunto Akatemia on luotu juuri sinua varten.

Tule mukaan Omanarvontunto Akatemiaan!

Löydä tie ulos suorittamisen oravanpyörästä ja suoriteomanarvontunnosta. Rakenna vahva omanarvontunto ja löydä lupa olla juuri se, joka olet, ilman suorittamisen paineita.

Omanarvontunto Akatemia on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat vahvistaa omanarvontuntoasi ja oppia arvostamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet.

Miksi valita Omanarvontunto Akatemia?

Omanarvontunto Akatemia on verkkokurssi, joka tarjoaa sinulle työkalut ja tekniikat omanarvontunnon kehittämiseen. Kurssin avulla opit tunnistamaan ja purkamaan ne esteet, jotka ovat estäneet sinua näkemästä oman ainutlaatuisuutesi ja arvosi.

Mitä saat kurssilta?

  • Asiantuntijan laatimat opetusmoduulit, jotka johdattavat sinut askel askeleelta kohti vahvempaa omanarvontuntoa.
  • Harjoituksia ja itsearviointitehtäviä, jotka auttavat sinua soveltamaan oppimaasi käytäntöön.
  • Pääsyn Facebook -yhteisöön, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja saada tukea muilta kurssilaisilta.
  • Joustavan oppimisympäristön, joka mahdollistaa opiskelun omaan tahtiisi, missä ja milloin vain.

Kenelle kurssi sopii?

Omanarvontunto Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa itsetuntemustaan ja elää täysipainoisempaa elämää. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai elämänmuutoksen edessä, tämä kurssi tarjoaa sinulle avaimet tasapainon ja onnellisuuden lisäämiseen.

Kenelle kurssi ei sovi?

Jos toivot, että asiat järjestyvät itsekseen, ja ihmeen kaupalla joku päivä vain huomaat toivotun muutoksen tapahtuneen sinussa, ihmissuhteissasi ja elämässä yleensä. Jos sinulla ei ole aikaa eikä mielenkiintoa tehdä töitä muutoksen eteen, silloin et tästä kurssista hyödy.

Älä anna suorittamisen hallita elämääsi

Liity nyt Omanarvontunto Akatemiaan ja ota ensimmäinen askel kohti tasapainoisempaa ja levollisempaa sinua. Ilmoittaudu tänään ja aloita matkasi kohti terveempää omanarvontuntoa!

Kerran kurssin ostettuasi, se on käytössäsi rajattoman ajan. Voit aina tarpeen tullen palata materiaaleihin ja kerrata oppimaasi. Omanarvontunto Akatemia on uudistunut Omanarvontunnon verkkokurssi, jos olet jo ostanut itsellesi tämän verkkokurssin, uudistunut sisältö on käytettävissäsi vanhoilla tunnuksilla.

Tule mukaan! Klikkaa tästä linkistä, niin pääset ostamaan verkkokurssin itsellesi verkkokaupastamme.