Vapaudu rakastamaan parisuhteessa -nettiparisuhdekurssi

Viimeinkin voin paljastaa tämän uutisen! Olemme niin innoissamme tästä uudesta palvelusta, jota nyt voin tarjota teille!

Terapeuttitalo lanseeraa uudenlaisen nettiparisuhdekurssin. Tule mukaan kurssille, jonka työmenetelmistä ovat hyötyneet sadat parit vuosien aikana paripsykoterapiatyöskentelyssä. Ennakkoilmottautujan hinnat ovat voimassa 25.11.-5.12.2019. Ilmottaudu mukaan tästä linkistä. 

 

 

Mikä Vapaudu rakastamaan -parisuhdekurssi on?

Kurssin aikana opitte kumppanisi kanssa tunnistamaan

 • omia tunteita ja tarpeita
 • vuorovaikutuksenne toimivia ja toimimattomia osia
 • mahdollisia tunnelukkoja ja miten ne vaikuttavat parisuhteenne vuorovaikutukseen
 • erilaisuuksianne

Saatte työkaluja

 • vuorovaikutuksen parantamiseen
 • tunteiden sanoittamiseen
 • tarpeiden sanoittamiseen
 • erilaisuutenne kääntämiseksi vahvuudeksenne

Kun opit tunnistamaan ja löytämään oman hyvinvointisi rajat, voit löytää rakkauden parisuhteessa. Vaikka et kokisi että parisuhteessanne olisi nyt vapaus olla oma itsensä, se vapaus voi löytyä.

Molempien osapuolten tehtävä on tunnistaa omat ydintarpeensa ja kertoa ne puolisolle. Kummankaa tehtävä ei ole lukea toisen tarpeita joistakin epämääräisistä viesteistä. Vaan molempien osapuolten tehtävä on kertoa omat tarpeet selkeästi toiselle, kerta toisensa jälkeen. Niin usein ja selkeästi, että kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.

Vastapuolen tehtävä on kuunnella ja kuulla, mitä toinen pyrkii sanomaan ja tarkoittaa.

Arjen suurin rakkauden teko on, kuulla toisen tarve ja rakkaudesta häneen täyttää se. Mutta kuten kaikkien lahjojen kanssa, niitä ei välttämättä joka päivä ole saatavilla. Tärkeintä rakkauden teoissa on viestiä toiselle, että toinen on tärkeä ja rakastettu omana itsenään.

Mitä asioita hyvässä parisuhteessa sitten on?

Hyvässä parisuhteessa löytyvät nämä asiat

 • kunnioitus itseä ja toista kohtaan
 • avoin vuorovaikutus
 • omavastuinen vuoropuhelu
 • vastuun kantaminen
 • riitelytaidot
 • yhteiset pelisäännöt
 • toisen erilaisuuden hyväksyminen
 • parisuhdeaika
 • yhteisiä arvoja
 • luottamus

Voit tilata maksuttoman Vapaudu rakastamaan – 10 askelta hyvään parisuhteeseen nettioppaan tästä. Opas avaa teemat tarkemmin. Oppaan tilaamalla kirjaudut samalla Terapeuttitalon sähköpostilistalle.  Näin saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa informaatiota tulevista kursseista, luennoista, e-kirjoista sekä vinkkejä parisuhteen hoitamiseen.

Lukekaan puolisosi kanssa yhdessä opasta ja pohtikaa, onko suhde molempia tyydyttävä. Vai onko asioita joihin kaipaatte muutosta?

Jos parisuhteessanne

 • ei ole kunnioitusta
 • vuorovaikutus on epäsuoraa
 • on syyttelyä
 • vastuut jäävät lähinnä toiselle osapuolelle
 • ei osata riidellä ollenkaan tai riidat ovat loputtomia tai repiviä
 • yhteisiä pelisääntöjä ei ole
 • jommalla kummalla tai molemmilla on tunne, että ei tule hyväksytyksi omana itsenään
 • yhteistä aikaa ei ole
 • yhteisiä arvoja ei ole tai niitä ei ole pohdittu
 • luottamusta on joissakin asioissa ja joissakin ei, tai luottamusta ei ole lainkaan

Jos joku tai useampi näistä asioista on arkipäivää parisuhteessanne, niin Vapaudu rakastamaan parisuhteessa nettiparisuhdekurssilla voitte löytää uuden suunnan. Kurssi on viiden (5) viikon mittainen. Se sisältää viisi eri luentoa ja jokaiseen luentoon kuuluu kotitehtäviä.

Työmenetelmä on kehittynyt vuosien saatossa, paripsykoterapiatyötä tehden.

Jo sadat parit, joiden kanssa olen vuosien saatossa työskennellyt, ovat työmenetelmästä hyötyneet. Mutta se edellyttää työhön sitoutumista, ja tehtävien yhdessä tekemistä. Ilman sitä, asiat eivät muutu.

Mitä useampi listan kohta vaatii työstämistä, sitä pidempi aika tulosten saavuttamiseen menee. Viiden viikon aikana saatte työkaluja, miten lähdette tilannetta helpottamaan ja opitte uudenlaista vuorovaikutusmallia.

Kurssin sisältö on käytettävissänne myös kurssin päätyttyä. Voitte palata kurssin aiheisiin ja sisältöön aina halutessanne ja tarpeenne mukaan.

Peruspaketti norm. 299€

Lanseeraustarjous 6.12.-13.12.2019 249€

Vapaudu rakastamaan parisuhteessa -nettiparisuhdekurssi peruspaketti on teidän kahden välistä työskentelyä koko kurssin ajan.

Plus -paketti norm. 349€

Lanseeraustarjous 6.12.-13.12.2019 299€

Sama kuin peruspaketin sisältämän 5 viikon nettiparisuhdekurssin. Lisäksi pakettiin kuuluu 1 (yksi) 60 minuutin henkilökohtainen ohjauskerta joko netissä tai kasvotusten Oulussa tai Ylivieskassa. Pariterapiatapaamisen hinta hinnastossa on 95€.

Superior -paketti norm. 399€

Lanseeraustarjous 6.12.-13.12.2019 349€

Sisältää 5 viikon nettiparisuhdekurssin lisäksi 2 (kaksi) 60 minuutin henkilökohtaista ohjauskertaa joko netissä tai kasvotusten Oulussa tai Ylivieskassa. Paritapaamisten hinta á 95€ hinnastossa.

Miksi kurssi maksaa näin paljon?

Mikäli kävisitte vastaavan määrän pariterapiaistuntoja vastaanotolla, hinta olisi

 • peruspaketissa 700€ sisältäen 5 x 90 min. tapaamista á 140€
 • plus -paketissa 795€ sisältäen 5 x 90 min. tapaamista á 140€ ja 1 x 60 min. tapaamisen á 95€
 • superior -paketissa 890€ sisältäen 5 x 90 min tapaamista á 140€ ja 2 x 60 min tapaamisen á 95€

Kurssille on koottu näiden tapaamisten yleisimmät teemat ja työmenetelmät. Henkilökohtaisilla ohjauskerroilla tarkastelemme yhdessä juuri teidän parisuhteenne haasteita ja saatte ohjausta tarpeidenne mukaan.

Pariterapeuttisessa työskentelyssä ulkopuolisen henkilön eli terapeutin mukana olo voi olla esim. auttamassa puhumisen aloittamista, kun parisuhteen asioiden puhuminen on lakannut. Tai kun keskustelu hakeutuu loputtomalle saman toistamisen kehälle, eikä rakentavaa keskusteluyhteyttä rakennu.

Nettiparisuhdekurssin avulla voitte käydä parisuhteenne asioita läpi siellä, missä olette. Pariterapeuttinen työskentely on ulottuvilla olittepa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Lisäksi voitte työskennellä parisuhteenne haasteiden voittamiseksi silloin, kun se teidän aikatauluunne parhaiten sopii.

Tärkeintä on, että varaatte yhteistä, rauhallista aikaa, jolloin kuuntelette luennon ja teette siihen liittyvät tehtävät.

Miksi kursille kannattaa osallistua?

Parisuhteessa olevat haasteet ovat perin harvoin pelkästään yhden ihmissuhteen haasteita. Vuorovaikutuksen haasteet näkyvät eri tavoin eri ihmissuhteissa. Kurssilla saatte työkaluja siihen, miten hankalilta tuntuvissa vuorovaikutustilanteissa voi toimia.

Parisuhteen haasteiden selättäminen lisää yksilön ja parisuhteen hyvinvointia. Se tuo onnistumisen kokemusta. Omien hyvinvoinnin rajojen löytyminen lähimmässä ihmissuhteessa eli parisuhteessa, lisää hyvinvoinnin mahdollisuutta myös muissa ihmissuhteissa.

Selätetyt haasteet lisäävät parisuhteen onnellisuuden kokemista ja läheisyyden tunnetta puolisoiden välillä. Läheisyyden kokeminen tuo syvyyttä parisuhteeseen, ja opitte vähitellen, että ei ole mitään asiaa mistä puolison kanssa ei voisi puhua. Se avaa teille mahdollisuuden oppia tuntemaan toisianne aina vain paremmin ja keskinäinen rakkautenne saa kasvaa.

Hyvinvoiva parisuhde tukee yksilön jaksamista opiskeluissa, työelämässä ja kautta elämän vanhuuteen saakka. Parisuhteen onnellisuuteen sijoittaminen on siis samalla sijoittamista yksilön hyvinvointiin. Ja jos suhteessanne on lapsia, samalla kurssi on sijoitus heidän hyvinvointiinsa.

Kurssille ilmottautuminen

Kurssille ilmottautuminen ei ole vielä varsinaisesti avautunut. Mutta voit ennakkoilmottautua tästä linkistä kurssille. Ennakkoilmottautuminen on mahdollista 25.11.-5.12.2019

Ennakkoilmottautujan etuna saat

Peruspaketin 199€ (Lanseeraushinta 249€)

Plus -paketin (299€) Peruspaketin lanseeraushinnalla 249€

Superior -paketin (349€) Plus-paketin lanseeraushinnalla 299€

Ilmottaudu nyt ennakkoon tästä linkistä. Yhteystiedot jätettyäsi saat sähköpostiisi laskun. Laskun maksettuasi, saat sähköpostivahvennuksen maksusta ja 6.12.2019 kurssin lanseerauspäivänä saatte tunnukset kurssille. Pääsette aloittamaan kurssin heti sen jälkeen.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laita viestiä

Yhteistyöterveisin

Ritva Huusko

Perhepsykoterapeutti, MSc