Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus

1860,00 (sis. alv) | 1500,00 (ei sis. alv)

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus antaa työkalut ja menetelmät, joiden avulla voit työllistyä pari- ja perheterapeuttiyrittäjänä.

Kuvaus

Haluatko työskennellä päätoimisena pari- ja perheterapeuttina tehden pari- ja/tai perheterapiaa päätyönäsi ja ansaiten työlläsi mukavan toimeentulon?

Olet ehkä miettinyt yksilöterapiaopintoja, ajatellen sen mahdollistavan kokopäivätoimisen terapiatyön tekemisen. Uskot, että pari- ja perheterapiaa ja -terapeutteja tarvitaan, mutta et vain tiedä, miten löydät kelakorvattavia sekä muita asiakkaita riittävästi tai miten he löytävät sinut.

Määrätietoisella yritystoiminnan ja markkinoinnin kehittämisellä pystyy liikevaihdon nostamaan jopa 9500 euroon kuukaudessa pelkästään perheterapiatyötä tekemällä ja työmäärän ollen kohtuullisen. Sen olen todistanut omassa yritystoiminnassani.

Vuosien 2014-2022 aikana Kelan perheterapiakorvattavuus on asiakaskunnassani lisääntynyt jatkuvasti. Vuodesta 2018 alkaen yhä useampi asiakas on ottanut minuun yhteyttä kertoen hakevansa tai hakeneensa kelakorvattavaa perheterapiaa ja kysyvät onko minulla tilaa uusille asiakkaille. Tämä kertoo kelakorvattavan pari- ja perheterapian tarpeen ja tunnettavuuden kasvusta.

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus auttaa sinua työllistymään pari- ja/tai perhepsykoterapeuttina – aivan kuten yksilöpsykoterapeutit työllistyvät psykoterapeutteina. Tiedän, että se on mahdollista, sillä olen itse työllistynyt ja rakentanut yritystoimintaa pelkästään perhepsykoterapeuttina perhepsykoterapiaa tehden.

Viimeiset kuukaudet työni tuoma liikevaihto on noin 9000€/kk. Koronavuodet olivat kasvun vuosia perheterapiatyössä. Poikkeusajan jälkeen perheiden pahoinvointi on tietyin osin kasvanut ja haluan myös sinun olevan valmis saamaan osasi terapeuttia etsivistä asiakkaista. Näin voimme taata riittävän avun saannin perheille.

Valmennuksen läpikäytyäsi:

 • olet löytänyt oman brändisi pari- ja/tai perheterapeuttina
 • keinoja, joilla erotut terapeuttina auttaen asiakkaita löytämään juuri sinut ja tarjoamasi palvelut. Valmennuksen aikana löydät ohjauksen, opetuksen, erilaisten ideoiden ja näkökulmien sekä käytännön testaamisen avulla näitä keinoja
 • sinulla on käytössäsi itsellesi sopivimpia markkinointimalleja, jotka edistävät työllistymistäsi pari- ja perheterapeuttina
 • alat saamaan kela-asiakkaita kun tiedät, miten tukea kelan tuen hakemisen prosessia, jo ennen kuin asiakas tietää pari- ja perheterapiakorvattavuuden mahdollisuudesta
 • sinulla on käytössäsi työkalut ja menetelmät, joiden avulla voit työllistyä pari- ja perheterapeuttiyrittäjänä ansaiten mukavan toimeentulon

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus sisältää verkkokurssin, jossa on 6 osiota. Hinta 99€ (sis. alv. 24%). Koulutus on verkkokurssi, jonka voit käydä joko puhelinta, tablettia tai tietokonetta käyttäen.

Koulutuksen on rakentanut perheterapeutti Ritva Huusko, Terapeuttitalo oy:stä. Malli on kehitetty yhdeksän vuoden perheterapeuttiyrittäjyyden aikana. Verkkokoulutukseen on valittu ne osat, jotka omassa työskentelyssä ovat osoittautuneet työllisyyttä tuoviksi. Osat ovat rakentuneet erilaisia kaupallisia koulutuksia ja valmennuksia vuosien varrella käyden ja niistä saatuja oppeja yhdistellen. Mallia on testattu usean perheterapeutin kanssa perustamassani terapeuttien testiryhmässä vuonna 2018-2019 sekä verkkovalmennuksen myötä 2020.

Testiryhmien kanssa ymmärsin, että toimiakseen tämä malli vaatii uudenlaisten työtapojen oppimista yrittäjänä ja sen muovaaman uuden ajattelutavan pari- ja perheterapiayrittäjyydestä. Tämän vuoksi yrittäjyysvalmennus on suunniteltu kestämään 6 kk ajan, jotta uusi ajatus- ja toimintamalli ehtii löytyä ja saada jalansijan pari- ja perheterapeutin arkisena työmallina.

Käy verkkokurssi mieluiten 6 kuukauden aikana, niin tulet määrätietoisesti opettelemaan ja harjoittelemaan käytänteitä, joita yritystoimintasi menestyminen tarvitsee. Opit sanoittamaan ja markkinoimaan omia osaamisalueitasi siten, että se tukee työllistymistäsi pari- ja perheterapeuttina. Sekä opit luomaan ja ylläpitämään niitä markkinointikanavia, joissa unelma-asiakkaasi liikkuvat.

Käytäntö terapeuttiyhteisössä osoitti, että työllisyyttä voidaan parantaa eri tavoin. Kokopäivätoimisesti vapailla markkinoilla työllistyäkseen, kelakorvauksen saavien asiakkaiden kanssa, on pari- ja/tai perheterapeutin yritystoiminnan oltava määrätietoista yrittäjyyttä. Sen keskeisiä osia ovat oikeanlainen markkinointi, itsensä brändääminen pari- ja/tai perheterapeuttina ja periksiantamaton, määrätietoinen, fokusoitu työskentely yritystoiminnan rakentamisessa.

Valmennuksen sisältö:

 1. Yrityksen nykytila, tavoitteet ja visio
  1. Oman yrittäjyyden nykytila, tavoitteet, visio
  2. Kela-korvattavuuden saamisen erityishaasteet perheterapiayrittäjyydessä
  3. Miten olen pyrkinyt ratkaisemaan haasteet?
  4. Uusia keinoja vanhoihin haasteisiin.
 2. Yrityksen markkinointistrategia ja -keinot, kokeillut ja toimivat keinot
  1. Oman yrityksen markkinointistrategia ja -keinot
  2. Mitä kaikkea on kokeiltu ja mikä on tuonut uusia asiakkaita
  3. Itselle sopivien uusien keinojen löytäminen, mukavuusalueella pysyen
 3. Liiketoimintasuunnitelman esittely
  1. Mikä on yrityksen tulevaisuuden suunnitelma?
  2. Millaista tulosta perheterapiayrittäjänä voin odottaa yrityksessäni?
  3. Mitä voin muuttaa toiminnassani saadakseni lisää liikevaihtoa?
  4. Uusia keinoja vanhojen lisäksi.
 4. Uudet markkinointistrategiat
  1. Vahvuuteni
  2. Epämukavuusalueeni
  3. Vahvuuksien kanssa epämukavuusalueelle?
  4. Uusia markkinointistrategioita
 5. Uudet testissä olevat markkinointistrategiat
  1. Mitä muutosta näen?
  2. Miten nopeaa muutosta odotin ja odotan?
  3. Mikä turhauttaa?
  4. Mikä on pitkän aikavälin odotukseni?
  5. Uusia markkinointimenetelmiä täydentämään jo opittuja
 6. Uudet testattavat markkinointistrategiat
  1. Vahvuuteni
  2. Epämukavuusalueeni
  3. Vahvuuksien kanssa epämukavuusalueelle!
  4. Uusia menetelmiä täydentämään jo opittuja
 7. Markkinointistrategioiden tuoma muutos
  1. omaan toimintaan
  2. ajatusmalleihin
  3. yrityksen tulokseen
  4. Mitä tarvitaan vielä muuttaa, jotta haluttu suunta löytyy ja pysyy?
  5. Uusia menetelmiä tukemaan haluttua muutoksen suuntaa
 8. Pari- ja perheterapiayrittäjyyden erityismahdollisuudet
  1. Haasteet mahdollisuuksiksi
  2. Oman osaamisen ja yrityksen markkinointipuhe
  3. Uusia menetelmiä tukemaan markkinointia
 9. Pari- ja perheterapiayrittäjän arki
  1. Toimivat markkinointistrategiat omassa yrityksessä
  2. Muutos minussa ja toiminnassani prosessin aikana
  3. Liiketoiminnan muutos
  4. Minä itseni ja yritystoiminnan johtajana
 10. Pari- ja perheterapiayrittäjän tulevaisuus
  1. Miten pari- ja perheterapiayrittäjyys on muuttunut prosessin aikana?
  2. Mitkä ovat tulevaisuuden visiot?
  3. Muutoksen tarkastelu prosessin alusta tähän päivään, miten liikevaihto, omat odotukseni, visioni ja markkinointistrategiani ovat muuttuneet prosessin myötä.
  4. Lopputyönä ryhmäläiset esittävät oman pari- ja perheterapeuttiyrittäjän kasvuprosessinsa valitsemallaan tavalla

Kun ostat valmennuksen verkkokaupasta, maksat 1. valmennuskerran osallistumismaksun ilmottautumisen yhteydessä. Mikäli valmennus ei toteudu, sinulle tilitetään varausmaksu takaisin.

Jos haluat maksaa mieluummin laskutuksella, ilmottaudu valmennukseen . Kerro viestissä kumpaan valmennusryhmään ilmottaudut sekä laskutustietosi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.