Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus

1860,00 (sis. alv) | 1500,00 (ei sis. alv)

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus antaa työkalut ja menetelmät, joiden avulla voit työllistyä pari- ja perheterapeuttiyrittäjänä.

Kuvaus

Haluatko työskennellä päätoimisena pari- ja perheterapeuttina tehden pari- ja/tai perheterapiaa päätyönäsi ja ansaiten työlläsi mukavan toimeentulon?

Olet ehkä miettinyt yksilöterapiaopintoja, ajatellen sen mahdollistavan kokopäivätoimisen terapiatyön tekemisen. Uskot, että pari- ja perheterapiaa ja -terapeutteja tarvitaan, mutta et vain tiedä, miten löydät kelakorvattavia sekä muita asiakkaita riittävästi tai miten he löytävät sinut.

Määrätietoisella yritystoiminnan ja markkinoinnin kehittämisellä pystyy liikevaihdon nostamaan jopa 9500 euroon kuukaudessa pelkästään perheterapiatyötä tekemällä. Sen olen todistanut omassa yritystoiminnassani.

Vuosien 2014-2020 aikana Kelan perheterapiakorvattavuus on asiakaskunnassani lisääntynyt jatkuvasti. Vuodesta 2018 alkaen yhä useampi asiakas on ottanut minuun yhteyttä kertoen hakevansa tai hakeneensa kelakorvattavaa perheterapiaa ja kysyvät onko minulla tilaa uusille asiakkaille. Tämä kertoo kelakorvattavan pari- ja perheterapian tarpeen ja tunnettavuuden kasvusta.

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus auttaa sinua työllistymään pari- ja/tai perhepsykoterapeuttina – aivan kuten yksilöpsykoterapeutit työllistyvät psykoterapeutteina. Tiedän, että se on mahdollista, sillä olen itse työllistynyt ja rakentanut yritystoimintaa pelkästään perhepsykoterapeuttina perhepsykoterapiaa tehden.

Viimeiset kuukaudet työni tuoma liikevaihto on noin 9000€/kk. Koronavuosi on ollut kasvun vuosi perheterapiatyössä ja kasvu tulee terapiatarpeen myötä nousemaan rajoitusten helpottaessa. Siinä vaiheessa haluan myös sinun olevan valmis saamaan osasi terapeuttia etsivistä asiakkaista.

Valmennuksen läpikäytyäsi:

 • olet löytänyt oman brändisi pari- ja/tai perheterapeuttina
 • keinoja, joilla erotut terapeuttina auttaen asiakkaita löytämään sinut ja tarjoamasi palvelut. Valmennuksen aikana löydät ohjauksen, opetuksien, ryhmä palautteen, erilaisten ideoiden ja näkökulmien sekä käytännön testaamisen avulla näitä keinoja
 • sinulla on käytössäsi itsellesi sopivimpia markkinointimalleja, jotka edistävät työllistymistäsi pari- ja perheterapeuttina
 • alat saamaan kela-asiakkaita kun tiedät, miten tukea kelan tuen hakemisen prosessia, jo ennen kuin asiakas tietää pari- ja perheterapiakorvattavuuden mahdollisuudesta
 • sinulla on käytössäsi työkalut ja menetelmät, joiden avulla voit työllistyä pari- ja perheterapeuttiyrittäjänä ansaiten mukavan toimeentulon

Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus sisältää 10 neljän tunnin pituista tapaamista. Hinta 1500€ +alv. yht. 1860€. Maksu tapahtuu 10 erässä siten, että jokaisesta tapaamisesta osallistuja saa ohjauskerran laskun á 150€ +alv. Tapaamiset järjestetään Zoom-etäyhteydellä, joten voit olla missä päin Suomea tahansa.

Valmentajana toimii mallin vuosien aikana kehittänyt perheterapeutti Ritva Huusko, Terapeuttitalo oy:stä. Malli on kehitetty seitsemän vuoden perheterapeuttiyrittäjyyden aikana. Valmennukseen on valittu ne osat, jotka omassa työskentelyssä, ovat osoittautuneet työllisyyttä tuoviksi. Ne osat ovat rakentuneet erilaisia kaupallisia koulutuksia ja valmennusta vuosien varrella käyden ja niistä saatuja oppeja yhdistellen. Mallia on testattu usean perheterapeutin kanssa perustamassani terapeuttien testiryhmässä vuonna 2018-2019.

Testiryhmien kanssa ymmärsin, että toimiakseen tämä malli vaatii uudenlaisia työtapoja yrittäjänä sekä sen muovaaman uuden ajattelutavan perheterapiayrittäjyydestä. Tämän vuoksi yrittäjyysvalmennus on suunniteltu kestämään 10 kk ajan, jotta uusi ajatus- ja toimintamalli ehtii löytyä ja saada jalansijan pari- ja perheterapeutin arkisena työmallina.

10 kuukauden aikana tulet määrätietoisesti opettelemaan ja harjoittelemaan niitä käytänteitä, joita yritystoimintasi menestyminen tarvitsee. Opit sanoittamaan ja markkinoimaan omia osaamisalueitasi siten, että se tukee työllistymistäsi pari- ja perheterapeuttina. Sekä opit luomaan ja ylläpitämään niitä markkinointikanavia, joissa unelma-asiakkaasi liikkuvat.

Käytäntö terapeuttiyhteisössä osoitti, että työllisyyttä voidaan parantaa eri tavoin. Kokopäivätoimisesti vapailla markkinoilla työllistyäkseen, kelakorvauksen saavien asiakkaiden kanssa, on pari- ja/tai perheterapeutin yritystoiminnan oltava määrätietoista yrittäjyyttä. Sen keskeisiä osia ovat oikeanlainen markkinointi, itsensä brändääminen pari- ja/tai perheterapeuttina ja periksiantamaton, määrätietoinen, fokusoitu työskentely yritystoiminnan rakentamisessa.

Toteutuakseen koulutuksen eli valmennusryhmän minimi on 6 henkilön ryhmä. Ryhmässä voi olla enintään 12 osallistujaa.

 1. valmennusryhmä aloittaa ma 3.5.2021 klo 9-13. Seuraavat kokoontumiset ovat maanantaisin 7.6.2021, 5.7.2021, 9.8.2021, 6.9.2021, 4.10.2021, 1.11.2021, 29.11.2021, 10.1.2022, 7.2.2022 klo 9-13
 2. valmennusryhmä aloittaa la 8.5. klo 10-14. Seuraavat kokoontumiset ovat 12.6.2021, 3.7.2021, 14.8.2021, 4.9.2021, 2.11.2021, 30.11.2021, 15.1.2022, 12.2.2022

Valmennuksen sisältö:

 1. Yrityksen nykytila, tavoitteet ja visio
  1. Oman yrittäjyyden nykytila, tavoitteet, visio
  2. Kela-korvattavuuden saamisen erityishaasteet perheterapiayrittäjyydessä
  3. Miten olen pyrkinyt ratkaisemaan haasteet?
  4. Uusia keinoja vanhoihin haasteisiin.
 2. Yrityksen markkinointistrategia ja -keinot, kokeillut ja toimivat keinot
  1. Oman yrityksen markkinointistrategia ja -keinot
  2. Mitä kaikkea on kokeiltu ja mikä on tuonut uusia asiakkaita
  3. Itselle sopivien uusien keinojen löytäminen, mukavuusalueella pysyen
 3. Liiketoimintasuunnitelman esittely
  1. Mikä on yrityksen tulevaisuuden suunnitelma?
  2. Millaista tulosta perheterapiayrittäjänä voin odottaa yrityksessäni?
  3. Mitä voin muuttaa toiminnassani saadakseni lisää liikevaihtoa?
  4. Uusia keinoja vanhojen lisäksi.
 4. Uudet markkinointistrategiat
  1. Vahvuuteni
  2. Epämukavuusalueeni
  3. Vahvuuksien kanssa epämukavuusalueelle?
  4. Uusia markkinointistrategioita
 5. Uudet testissä olevat markkinointistrategiat
  1. Mitä muutosta näen?
  2. Miten nopeaa muutosta odotin ja odotan?
  3. Mikä turhauttaa?
  4. Mikä on pitkän aikavälin odotukseni?
  5. Uusia markkinointimenetelmiä täydentämään jo opittuja
 6. Uudet testattavat markkinointistrategiat
  1. Vahvuuteni
  2. Epämukavuusalueeni
  3. Vahvuuksien kanssa epämukavuusalueelle!
  4. Uusia menetelmiä täydentämään jo opittuja
 7. Markkinointistrategioiden tuoma muutos
  1. omaan toimintaan
  2. ajatusmalleihin
  3. yrityksen tulokseen
  4. Mitä tarvitaan vielä muuttaa, jotta haluttu suunta löytyy ja pysyy?
  5. Uusia menetelmiä tukemaan haluttua muutoksen suuntaa
 8. Pari- ja perheterapiayrittäjyyden erityismahdollisuudet
  1. Haasteet mahdollisuuksiksi
  2. Oman osaamisen ja yrityksen markkinointipuhe
  3. Uusia menetelmiä tukemaan markkinointia
 9. Pari- ja perheterapiayrittäjän arki
  1. Toimivat markkinointistrategiat omassa yrityksessä
  2. Muutos minussa ja toiminnassani prosessin aikana
  3. Liiketoiminnan muutos
  4. Minä itseni ja yritystoiminnan johtajana
 10. Pari- ja perheterapiayrittäjän tulevaisuus
  1. Miten pari- ja perheterapiayrittäjyys on muuttunut prosessin aikana?
  2. Mitkä ovat tulevaisuuden visiot?
  3. Muutoksen tarkastelu prosessin alusta tähän päivään, miten liikevaihto, omat odotukseni, visioni ja markkinointistrategiani ovat muuttuneet prosessin myötä.
  4. Lopputyönä ryhmäläiset esittävät oman pari- ja perheterapeuttiyrittäjän kasvuprosessinsa valitsemallaan tavalla

Kun ostat valmennuksen verkkokaupasta, maksat 1. valmennuskerran osallistumismaksun ilmottautumisen yhteydessä. Mikäli valmennus ei toteudu, sinulle tilitetään varausmaksu takaisin.

Jos haluat maksaa mieluummin laskutuksella, ilmottaudu valmennukseen . Kerro viestissä kumpaan valmennusryhmään ilmottaudut sekä laskutustietosi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pari- ja perheterapian yrittäjyysvalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.