Omanarvontunto -verkkokurssi

149,00 (sis. alv) | 120,16 (ei sis. alv)

Haluatko löytää onnellisuutta ja tasapainoa elämääsi? Hyvää itsetuntoa, joka auttaa saavuttamaan juuri niitä asioita elämässäsi, joita haluat saavuttaa. Haluatko rakentaa sisäisen luvan levätä ja kuunnella omia hyvinvointisi rajoja? Omanarvontunto -verkkokurssi on kehitetty auttamaan sinua saavuttamaan ne asiat elämässäsi, joita sinä haluat saavuttaa. Omanarvontuntotyöskentelyssä luodaan pohjaa hyvälle itsetunnolle.

Kun pystyt kuuntelemaan itseäsi; tunteitasi ja tarpeitasi, löydät itsestäsi suojaavia tekijöitä uupumusta, masennusta sekä rajattomia, voimavaroja syöviä ihmissuhteita vastaan. Tämä kurssi on sinulle, jolla on tahtoa rakentaa omaa hyvinvoinnin tilaa ja rohkeutta kohdata sisäinen turvattomuutesi ja pelkosi.

Verkkokurssilla on kurssin kehittäjän, psykoterapeutti Ritva Huuskon tekemiä luentotyyppisiä videoita sekä tehtäviä, jotka opettavat sinua löytämään hyvinvointia itseäsi kuunnellen ja kunnioittaen. Kurssin ostaessasi saat myös Omanarvontunto – E-kirjan (ovh 24,90 €) käyttöösi. Voit opiskella omaa tahtiasi missä vain ja milloin vain. Kurssin materiaalit ja kirja jäävät käytettäväksesi kurssin päättyessä, joten voit palata aineistoon aina tarpeesi mukaan.

Kuvaus

Hyvä omanarvontunto perustuu itsensä tuntemiselle ja omien hyvinvoinnin rajojen kunnioitukselle. Omanarvontunto -verkkokurssi on kehitetty auttamaan sinua saavuttamaan ne asiat elämässäsi, joita sinä haluat saavuttaa.

Kun tiedät oman arvosi, joka on korvaamaton juuri yksilöllisenä sinuna, osaat ja uskallat tavoitella ja työskennellä haluamasi päämäärät saavuttaaksesi. Omanarvontuntotyöskentelyssä luodaan pohjaa hyvälle itsetunnolle ja tasapainoiselle elämälle.

Haluatko löytää onnellisuutta ja tasapainoa elämääsi? Hyvää itsetuntoa, joka auttaa saavuttamaan juuri niitä asioita elämässäsi, joita haluat saavuttaa. Haluatko rakentaa sisäisen luvan levätä ja kuunnella omia hyvinvointisi rajoja? Oletko loputtoman kyllästynyt löytämään itsesi hyväksikäyttävistä ihmissuhteista? Omanarvontuntotyöskentelyn myötä opit tunnistamaan hyvinvointisi rajoja ja asettamaan niitä. Elämäsi huono kehä, johon olet tyytymätön, pääsee muuttumaan hyvinvointia lisääväksi kehäksi.

Kun pystyt kuuntelemaan itseäsi; tunteitasi ja tarpeitasi, löydät itsestäsi suojaavia tekijöitä

 • uupumusta
 • masennusta
 • rajattomia, voimavaroja syöviä ihmissuhteita vastaan

Kuulostaako idealistiselta ja epärealistiselta? Sitä se ei ole.

Olen nähnyt tämän työmallin toimivuuden vuosien varrella, kerta toisensa jälkeen. Ja kuullut asiakkaitteni toteavan: ”Minulla on ollut todella haastavaa vuorovaikutussuhteissani ja muutenkin viime aikoina, mutta kumma kyllä, olen ollut kaiken sen keskellä tyyni ja sisäisesti turvassa. Enää minun ei tarvitse panikoida, pelätä, huolehtia ja stressata, vaan voin vaikeissakin tilanteissa toimia levosta käsin. Huomaan, että läheiseni panikoivat ja stressaantuvat, mutta enää se tunnemylläkkä ei tartu minuun ja syö voimiani.”

Tilaa

Mitä Omanarvontunto -verkkokurssi tarjoaa sinulle

Omanarvontunto -verkkokurssi on työmalli, joka on kehittynyt vuosien varrella psykoterapiatyötä tehdessä. Tukiessani  asiakkaitteni kasvuprosessia ja etsiessäni ratkaisuja omassa elämässäni olleiden haasteiden selättämisessä, ymmärsin kaiken vuorovaikutuksen taustalla vaikuttavan yksilön omanarvontunnon.

Verkkokurssilla opit:

 • Miten voit rakentaa elämääsi vähitellen tasapainoa ja onnellisuutta, joka ei ole riippuvainen ympärilläsi olevista asioista.
 • Opit vapauttamaan itsesi muiden manipulaatiosta ja vaatimuksilta, jotka vievät voimavarojasi sellaiselta, mihin niitä haluaisit käyttää mieluummin.  
 • Vapaudut elämään omaa elämääsi, ja tavoittelemaan asioita, joita haluat.

Opit erottamaan, mitä ihmiset kertovat omasta itsestään, arvoistaan ja uskomuksistaan vuorovaikutustilanteissa. Kun opit näkemään toisen viestinnän kertovan hänen näkökulmastaan, uskomuksistaan ja arvoistaan, opit suojaamaan hyvinvointisi rajoja.

Opit näkemään, mitä toisen ihmisen provosoiva tai loukkaava viestintä kertoo hänen kokemuksestaan, siitä mikä on hänen ja muiden arvo, eikä sinusta.

Opit tunnistamaan, mitä on omavastuisuus ja jos sinulla on läheisriippuvia suhteita, opit rajaamaan yksilöiden vastuut, omasi ja muiden.  

Olen pohtinut yksin ja yhdessä eri yhteyksissä asioita, jotka tukevat tai estävät yksilön, parin ja perheen hyvinvoinnin rakentumista. Pyrkinyt löytämään selityksiä, avaimia ja keinoja vuorovaikutushaasteiden helpottamiseksi. Niinpä tästä on rakentunut työmalli, jonka taustalla on teoria omanarvontunnosta.

Omanarvontunnon laatu on se, mistä jokaisen meidän tekeminen tai tekemättä jättäminen ponnistaa tai mistä ne nousee. Se määrittää miten suhtaudumme asioihin. Miten jaksamme vaikeissakin tilanteissa etsiä ja löytää ratkaisuja.

Omanarvontunto kehittyy jokaiselle yksilölle lapsuuden kiintymyssuhteissa. Elämänhistorian vuorovaikutussuhteet joko tukevat jo rakentunutta omanarvontuntoa tai muuttavat sitä. Omanarvontunto voi korjaantua tai murentua läheisissä vuorovaikutussuhteissa. Niinpä omanarvontunto ei ole vakio, eikä kiinteä asia elämässämme, se elää ja muovautuu vuorovaikutussuhteissa.

Tilaa

Miten omanarvontunto -verkkokurssilla opiskellaan?

Omanarvontunto -verkkokurssi sisältää neljä eri osiota:

 1. Johdanto ja perehtyminen verkkokurssin sisältöön
 2. Omanarvontunto ja sen neljä erilaista luokkaa
  • Terve omanarvontunto
  • Suoriteomanarvontunto
  • Alistettu omanarvontunto
  • Negatiivinen omanarvontunto
 3. Keinoja, joilla tuet hyvän omanarvontunnon kasvua
 4. Omanarvontunto elämässä
  • Työssä jaksamisen teemat
  • Parisuhde ja omanarvontunto
  • Luottamus tai sen puuttuminen
  • Häpeän tematiikkaa
  • Terve vai sairas narsistisuus
  • Masennus ja omanarvontunto

Jokainen osio sisältää videoluentoja ja tehtäviä, joihin saat opastuksen sekä videoilla että kirjoitettuina ohjeina verkkokurssipohjalla.  Verkkokurssin voit käydä juuri silloin kun se sinun aikatauluihin parhaiten sopii. Kurssin ostettuasi sinulle luodaan omat verkkotunnukset kurssille ja pääset käymään kurssia omaan tahtiisi. Kerran kurssin ostettuasi, se on käytössäsi sinulla rajoittamattoman ajan, joka mahdollistaa aiheen kertaamisen niin halutessasi.

Tilaa

Kenelle kurssi sopii?

Jos huomaat, että sinulla on omanarvontunto, joka ei tue sinua siihen suuntaan ja päämäärään, johon toivoisit elämässäsi kulkevasi, on tämä työskentelymalli sinua varten. Opit asettamaan omia hyvinvoinnin rajojasi ja kasvamaan kohti tervettä omanarvontuntoa, joka luo pohjan hyvälle itsetunnolle.

Terveeseen ja hyvään omanarvontuntoon kasvu on vuosien kasvuprosessi. Tämän kurssin tarkoitus on auttaa sinua omassa kasvussasi eteenpäin tai sen alkuun pääsyyn.

Tämä kurssi on sinulle, jolla on tahtoa rakentaa omaa hyvinvoinnin tilaa ja rohkeutta kohdata sisäinen turvattomuutesi ja pelkosi. Jokainen askel, jonka otat, vie sinua haluaamasi suuntaan ja eheydyt pieni askel kerrallaan. Hitaasti mutta varmasti. Ja eräänä päivänä huomaat, että ne kivut ja haasteet, jotka joskus olivat jokapäiväisiä, ovat kaikonneet tai vähentyneet niin paljon, että elämäsi on onnellista ja hyvää.

Tämä kurssi ei ole sinulle, joka etsit nopeaa ratkaisua koko elämänhistoriasi aikaansaamiin ja ylläpitämiin haasteisiin.

Tilaa

Verkkokurssin ostettuasi saat kaupan päälle e-kirjan Omanarvontunto – paras ystäväsi vai pahin vihollisesi. Kirjasta löydät verkkokurssilla käsiteltyjä laajemmin ja syvemmin avattuna.

Tilaa

 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.