Töihin meille

Me Terapeuttitalolla arvostamme perhearvoja ja mielekästä työtä. Meillä on visio, että voimme tehdä paremmin perhe- ja pariterapiaa, kun sen rinnalla tarjotaan myös mahdollisuus yksilöpsykoterapiaan. Me haluamme työyhteisöömme juuri sinut, jolla on Valviran hyväksymä yksilöpsykoterapeuttipätevyys ja joka pystyy työskentelemään tarvittaessa tiimissä perheterapeutin kanssa Oulussa ja/tai Ylivieskassa.

Työntekijämme saavat hyvän korvauksen tekemästään työstä. Voit itse valita kuinka paljon asiakastyötä teet ja tulotasosi määräytyy sen mukaan. Työntekijänämme olet osa arvostavaa ja kehityshakuista työyhteisöä, jonka tavoitteena on olla Pohjois-Suomen suurin pari- ja perheterapiayritys. Me tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden tulla osaksi omistajapohjaa, tietyin ehdoin.

Työsuhteeseen kuuluvat kaikki palkansaajan edut, joita ovat mm. työterveyshuolto ja vuosilomat.

Terapeuttitalo on perhe- ja paripsykoterapiapalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Keskitymme erityisesti pari- ja perheterapian saatavuuden ja löydettävyyden kehittämiseen.

Tarjoamme turvalliset ja viihtyisät toimitilat, tulevaisuuden tarpeet huomioivan potilastietojärjestelmän, etätyömahdollisuuden ja muutoin hyviä työmahdollisuuksia Oulussa, Ylivieskassa ja Etätoimipisteessämme, missä päin vain oletkin. Tiimimme tarvitsee juuri sinua.

Tampereen aluella etsimme psykoterapeutteja, jotka toimivat omalla toiminimellään valmiissa toimitilassamme. Tilassa työskentelemällä toimit alihankkijanamme, me hoidamme markkinoinnin puolestasi ja tarjoamme sähköisen potilastietojärjestelmän, joka on Kanta -yhteensopiva.

Laita meille sähköpostia ja sovitaan tapaaminen!

Yhteydenotot: Ritva Huusko,