Hanna Verkasalo

Psykoterapeuttiopiskelija, Terveydenhoitaja

Opiskelen perhe- ja paripsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Tarjoan perheille sekä pariskunnille koulutuspsykoterapiaa. Yksilökäynnit ovat myös mahdollisia. Käynneistäni ei saa kelakorvausta, vaan asiakkaat ovat itsemaksavia. 

Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja ( AMK) . Olen suorittanut kaksivuotisen perheterapia kokonaisuuden sekä tunnekeskeisen pariterapian peruskurssin. 

Minulla on työkokemusta neuvolan hyvinvointipalveluista sekä kasvatus-ja perheneuvonnasta. Vahvuusalueitani on etenkin raskaana olevien sekä pikkulapsiperheiden tuki.  

Työskentelyni lähtökohtana on luoda turvallinen ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen perheen jäsen tulee kuulluksi ja nähdyksi. Terapeuttina olen aktiivinen ja reflektoiva. Pidän tärkeänä luottamuksen syntymistä asiakassuhteessa.  Syitä terapiaan hakeutumisessa voi olla esimerkiksi parisuhteen kriisitilanteet. Perheen vuorovaikutushaasteet tai vanhemmuuden erilaiset pulmatilanteet. Perheenjäsenillä on mahdollisuus oppia tunnistamaan omia tunnetilojaan, tapaansa reagoida ja miten nämä vaikuttavat perheen muihin jäseniin.