Vapaudun rakastamaan Minua Valokuvaterapeuttiset työmenetelmät -verkkokoulutus

Työpaja antaa osallistujille valmiuksia hyödyntää valokuvaterapeuttisia menetelmiä omalla alallaan tai oman hyvinvoinnin tukemisessa ja löytämisessä.

Koulutuksessa opiskellaan omien hyvinvoinnin rajojen löytämistä, asettamista ja pitämistä valokuvaterapeuttisin menetelmin.

Kouluttajana toimii psykoterapeutti ja valokuvaaja Ritva Huusko, jolla on vuosien käytännön kokemus valokuvaterapeuttisesta työskentelystä asiakastyössä psykoterapeuttina.

Jokainen työpaja on oma kokonaisuutensa. Voit valita vain yhden työpajan tai tulla mukaan useampaan. Yhden työpajan hinta on 50€ (sis. alv 24%). Jos ostat kaikki kolme kerralla Terapeuttitalon nettikaupasta saat ne pakettihintaan 125€ (sis. alv 24%)

Kurssi tapahtuu jokaisen yksilötyöskentelynä omalla paikkakunnallaan videowebinaarien ja itsenäisten tehtävien kautta.  Vapaudun rakastamaan minua -verkkokoulutuksen Facebook -sivu muodostaa suljetun yhteisön, jossa omia kuvia, oivalluksia ja prosessia on lupa avata halutessaan.

  1. Koulutuksen teema – Historiani minussa

Miten historiani on muovannut minua? Mitkä ovat ydintarpeeni? Mitkä asiat tukevat hyvinvointiani? Mitkä asiat tuovat pahoinvointia? Minkälainen on lupani asettaa omia hyvinvoinnin rajojani historiani valossa? Ensimmäisen koulutusosion  teema on minun elämänjanani kuvin kerrottuna.

  1. Koulutuksen teema – Minä olen minä

Kuka minä olen? Miten näen itseni? Missä ovat hyvinvointini rajat? Ovatko ne minun itseni vallassa vai jonkun toisen? Toisen työpajan teema on millaisena minä näen itseni tänään ja miten haluaisin tulla nähdyksi, sekä miten muut minut näkevät.

  1. Koulutuksen teema – Minä ja tulevaisuuteni

Haaveet ja unelmat kuviksi. Haaveet ja unelmat suuntaavat tekemistämme. On tärkeää osata nähdä mielessään, mihin haluaa suunnata, että matka haluttua määränpäätä kohti voi alkaa ja jatkua.

Työskentelyyn tarvitset joko digikameran tai puhelimen, jossa on kamera. Verkkokurssi käynnistyy 15.1.2020. Kurssin voit ostaa jo nyt verkkokaupasta, ja pääset mukaan Facebook -yhteisöön. Sivuilla julkaistaan koulutuksen teemoihin liittyviä kuvia ja pohdintoja päivittäin 10.12.2019 lähtien. Eli pääset virittäytymään koulutukseen jo ennen sen alkua.