Koulutustausta ja erityisosaaminen

  • Perheterapeutti (Kela korvattavuus perheterapia)
    Psykoterapeutti, MSc, YET
    Psyk.sh
  • http://www.parijaperheterapia.com
  • p. 0503058735

Olen perheterapiaan erikoistunut psykoterapeutti ja pohjakoulutukseltani psykiatrian sairaanhoitaja. Olen työskennellyt psykiatrian, päihdekuntoutuksen, neuvolan hyvinvontipalveluiden ja vanhustenhoidon saroilla. Yksityisenä psykoterapiapalveluiden tuottajana vuodesta 2014-.

Olen uusioperheen äiti sekä sijaisäiti. Yrityselämän näkemystä ja kokemusta minulla on vuodesta 1991 lähtien, valokuvausalalta alkuun. Olen Terapeuttitalon perustaja ja nykyisin olen mm. puolisoni kanssa Terapeuttitalo oy:ssä omistajana. Teen sekä terapia- että hallinnollisia töitä.

Terapeuttina olen reflektoiva ja keskusteleva. Työotteeni on voimavarakeskeinen ja integratiivinen.

Kelan tuen käynneilleni voi saada perheterapiaan. Pari- ja perheterapia auttaa luomaan uusia toimintamalleja perheesseen. Terapiassa tarkastellaan vuorovaikutusta, sen toimivia ja ongelmallisiksi koettuja puolia ja mietitään yhdessä terapeutin kanssa uusia näkökulmia ja toimintamalleja, jotka helpottaisivat koetuissa ongelmissa.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan psykoterapiaan liittyvää videon aiheesta “Vapaa tahto omanarvontunnon perustana”.