TULE MUKAAN VALOKUVATERAPEUTTISET TYÖMENETELMÄT -TYÖPAJAAN

Työpaja antaa osallistujille valmiuksia hyödyntää valokuvaterapeuttisia menetelmiä omalla alallaan tai oman hyvinvoinnin tukemisessa ja löytämisessä. Kouluttajana toimii psykoterapeutti ja valokuvaaja Ritva Huusko, jolla on vuosien käytännön kokemus valokuvaterapeuttisesta työskentelystä asiakastyössä.

Jokainen työpaja on oma kokonaisuutensa. Voit valita vain yhden työpajan tai tulla mukaan useampaan. Yhden työpajan hinta on 130€ (sis.alv.).

  1. TYÖPAJA la-su 8.-9.9.2018 klo 9-17

Kuka minä olen? Miten historiani on muovannut minua? Ensimmäisen työpajan teema on minun elämänjanani kuvin kerrottuna.

 

  1. TYÖPAJA la-su 13.-14.10.2018 klo 9-17

Kuka minä olen? Miten näen itseni? Toisen työpajan teema on millaisena minä näen itseni tänään ja miten haluaisin tulla nähdyksi, sekä miten muut minut näkevät.

 

  1. TYÖPAJA la-su 10.-11.11.2018 klo 9-17

Haaveet ja unelmat kuviksi. Haaveet ja unelmat suuntaavat tekemistämme. On tärkeää osata nähdä mielessään, mihin haluaa suunnata, että matka haluttua määränpäätä kohti voi alkaa ja jatkua.

 

 

Työpajoihin tarvitset mukaan joko digikameran tai puhelimen, jossa on kamera. Työpajaan osallistujat saavat ennakkotehtävät viikko ennen pajapäivää. Osallistumismaksun tulee olla maksettuna ennen työpajaa.

Työpajaan mahtuu 8 osallistujaa mukaan. Tapaamiset ovat Oulussa, Aittatori 8,  Terapiapuodissa, torinrannan viehättävässä miljöössä.

Ilmottautumiset moc.olatittueparet@ofni, lisätietoa 050-3058735/Ritva Huusko

0 vastausta

Jätä vastaus

Heräsikö ajatuksia artikkelista?
Liity mukaan keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *