Armon kintereillä – tilaisuus keräsi osallistujia!

Uutuuskirjan julkistamistilaisuus Terapeuttitalolla

Tilaisuudessa vieraili yli 50 osallistujaa – kirjassa mukanaolevia, toimittajia, Terapeuttitalon väkeä ja muita aiheesta kiinnostuneita. Uusia avauksia on myös luvassa – vieraiden joukossa oli monta uutta ja mielenkiintoista tuttavuutta !

Onnea vielä Tarulle !

Armo on sanana yhtä aikaa arkinen ja juhlava. Sitä on vaikea määritellä, vaikka sana toistuu arkipuheessa täysin luontevasti. Perinteisesti armo on liitetty uskontoon eikä se ole vieras juridisessakaan mielessä.

Armon kintereillä antaa äänen erilaisille armon kokemuksille. Yli 30 ihmistä kertoo avoimesti, mitä armo heille käytännössä tarkoittaa. Monelle heistä armoon liittyy itsemyötätunto ja armollisuus itseä kohtaan. Osalla armo yhdistyy elämän syviin kriiseihin. Eri pohjilta kumpuavissa armon kokemuksissa on silti jotain yhteistä kertojien taustoista ja maailmankatsomuksista riippumatta.

Taru Hallikainen (s. 1977) on filosofian maisteri ja valmentaja, joka opiskelee kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Tämä on hänen kolmas kirjansa.

Armon kintereillä teoksen kustantaa Arktinen Banaani. Sitä voi ostaa Akateemisista kirjakaupoista, Oulun Terapeuttitalolta ja lukuisista verkkokaupoista.

Armossa on iloa!